+386 1 600 80 80
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Tignes & Tour de France


Domov  >  tour-de-france-tignes
Tour de France Tadej Pogačar Primož Roglič

MTB počitnice z navijaškim pridihom


Bi si želeli združiti teden kolesarjenja na prekrasnem področju, ki skupaj združuje Tignes in Val d'Isere, ter ogled legendarne kolesarske dirke po Franciji? Potem ste na pravi strani, saj se bo 9. etapa dirke zaključila prav v Tignesu. Dirke Tour de France seveda ne potrebujemo preveč predstavljati, saj smo jo Slovenci po uspehih v zadnjih letih vzeli za 'svojo' - krona teh uspehov pa je prišla lani, ko sta Tadej Pogačar in Primož Roglič zasedla prvi dve mesti. Zato smo lahko upravičeno prepričani, da nas v letošnjem letu zopet pričakuje vrhunski spektakel. Mnoge nepozabne zgodbe pa so z glasnim in neumornim navijanjem spisali tudi slovenski navijači, ki so poželi mnogo pohval širom sveta. Boš letos med njimi tudi ti?

9. etapa Tour de France, 4. julij: start Cluses, cilj Tignes - 145 kilometrov.
5. julija imajo ekipe prost dan, ki ga bodo povečini preživele v Tignesu. Prav tako bodo v relativni bližini Tignesa potekale 8. in 10. etapa, več informacij vam je na voljo na uradni spletni strani.

MTB paket: 3.-10. julij 2021
7-dnevni najem apartmaja, 6-dnevni Tignes Card s katerim lahko brezplačno dostopate do bikeparka Tignes/Val d'Isere že od 91€/osebo


*s kartico Tignes Card lahko brezplačno koristite tudi mnogo drugih aktivnosti, ki so na voljo v poletni sezoni

preveri ugodno ponudbo

 
 
 
Copyright © 2007–2021 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.