Saas Fee | Gorsko kolesarjenje Švica | MTB Holidays
+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Saas Fee

Domov  >  svica  >  MTB Saas Fee
Nastanitev
24 Nastanitev

Saas FeeKljub temu, da je dolina Saas na gorskokolesarski sceni (zaenkrat) še vedno v senci bolj znanih destinacij, kot sta Verbier in Zermatt, že nekaj časa sodi v med skrite dragulje Švice. S svojo raznoliko ponudbo za vsak tip kolesarja, prekrasno naravo in izjemno dodelanim turističnim modelom, dolina Saas vztrajno tlakuje svojo pot med velike igralce kolesarskih destinacij v Švici.

Celotno področje ponuja 70 kilometrov skrbno urejenih in označenih stez za kolesarje, ki bodo navdušili še tako zahtevnega obiskovalca. V objemu gozdov, gora, jezer in tudi ledenikov, boste tu doživeli nepozabne kolesarske počitnice. Krona vašega obiska pa bo zagotovo dvig z gondolo Hohsaas, katera vas popelje do magične meje 3.000 metrov nad morjem. Tam bo seveda čas za nekaj krasnih fotografij ledeniške okolice ter obveznih selfijev, nato pa nastopi adrenalinski spust do predela Saas-Gruns, pri katere boste premagali kar 1.500 metrov višinske razlike. Ta pot vas bo peljala po poteh gorskega terena alp, vse do gozdnih in travniških poti, nazaj v rustikalna naselja doline Saas.

Znotraj naselij po dolini, boste v krajih Saas-Fee, Saas-Grund, Saas-Almagell in Saas-Balen našli vso potrebno infrastrukturo, ki bo zapolnila vaš prosti čas med preživljanjem aktivnega dopusta v prekrasnih švicarskih Alpah. Mnoge restavracije, butiki, kavarne, športne trgovine in agencije, ki ponujajo tudi vodene ture, čakajo na vaš obisk.

Kar se tiče žičniške infrastrukture, v kabinah kraja Saas-Fee ni dovoljen transport koles - je pa zato poskrbljeno v sosednjih Saas-Grund in Saas-Almagell, kjer lahko kolesarji uporabijo priljubljeni železniški trasport.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

⁣⁣⁣⁣
foto: saas-fee.chGalerija

loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.