ŠVICA - gorsko kolesarjenje | MTB Holidays
+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Švica

Gorski prestiž

Domov  >  Švica
Poletje Švica

Več o Švici

flag
⁣⁣⁣⁣

Gorsko kolesarjenje v Švici je prav posebna izkušnja. Obisk te pribljubljene države pa združuje prestižno tradicijo, najsodobnejšo infrastrukturno tehnologijo, prostranost prekrasnih destinacij in naravnih danosti, pregovorno gostoljubnost gostiteljev ter adrenalin. Od ikonaste gore Matterhorn do slavne severne stene Eiger nad Wengnom, pravljičnega Grindelwalda in ostalih tradicionalnih turističnih gorskih središč Saas Fee, Verbier, Lenzerheide...

Poleg seveda vrhunske MTB ponudbe, kjer vas za raziskovanje čaka ogromno enoslednic s prekrasnimi razgledi, ter svetovno znanih bike parkov in poligonov, so Švicarji znani tudi po tem, da imajo perfektno poskrbljeno za celotno zgodbo vašega aktivnega dopusta. Tudi po tem, ko boste utrujeni in do ušes nasmejani svoje gorsko kolo parkirali v shrambo in zaključili z kolesarjenjem za tisti dan. V Švici imate kvalitetne dodatne ponudbe na pretek: od športa in druge aktivne zabave, do centrov dobrega počutja, večernih zabav, kulturnih prireditev in luksuznih nakupovalnih centrov. Posebnosti švicarskih gorskih centrov sta (vsaj) še dve. Ne bodite presenečeni, če boste morali svoj avtomobil pustiti na javnem parkirišču v dolini, saj je v vse več krajih vožnja prepovedana ali omejena za vsa motorna vozila, razen tistih na električni pogon. Druga mobilna posebnost pa so švicarski vlaki. Tehnološko dovršene zobate železnice omogočajo neverjetno udobno, preprosto in hitro raziskovanje ledeniških dolin in gorskih središč.

Švica sicer sodi v krog počitniških držav, ki so del višjega in dražjega ranga, a jo v nekaterih odličnih središčih kot so Crans Montana, Saas Fee ali področje 4 Vallée, lahko ob določenih obdobjih doživite po presenetljivo dostopnih cenah.


TOP DESTINACIJE

Flims Laax Falera
Lenzerheide
Saas Fee
Verbier
Zermatt


loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.