Rogla | Gorsko kolesarjenje Slovenija | MTB Holidays
+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Rogla

Domov  >  Slovenija  >  MTB Rogla
Nastanitev
8 Nastanitev

RoglaRogla, poleti raj za kolesarje, pozimi za smučarje. Pohorski pragozd, idilične gorske poti in cestni vzponi so od pozne pomladi do jeseni tako mamljivi, da se jim ljubitelji kolesarjenja ne boste mogli upreti.

Če načrtujete večdnevne aktivne počitnice na gorskem zraku ali le enodnevni aktivni odklop, z izbiro kolesarjenja po razvejanih poteh Rogle zagotovo ne boste zgrešili. Odlična športna aktivnost na svežem zraku vas bo napolnila z energijo in telo vam bo hvaležno za vsak prevoženi kilometer. Preživite nekaj poletnih dni ob kolesarjenju, popoldne pa si privoščite masažo ali osvežilno plavanje v bazenu.

ZA VSAK OKUS

Na Rogli boste uživali vsi – tako zagrizeni gorski kolesarji, ki vas poganja adrenalin, kot tisti, ki uživate v izletniškem kolesarjenju med slikovitimi naravnimi in kulturnimi znamenitostmi pokrajine. S kolesom lahko obiščete okoliške vasi in uživate v prečudovitih razgledih, ki jih ustvarja narava. Na cestah je umirjen promet, zato lahko v kolesarjenju brezskrbno uživate tudi z otroki. Tudi če boste kolesarili več dni zapored, vam ne bo zmanjkalo idej, do kam se lahko zapeljete. Spustite pa se lahko tudi v dolino in si v Termah Zreče privoščite še razvajanje v wellnessu ali osvežitev v bazenu.

UŽIVAJTE V DRUŽINSKI KOLESARSKI AVANTURI

Prečudovita narava vas ne bo pustila ravnodušnih in tudi najmlajši kolesarji bodo zagotovo uživali v njenih lepotah. Naredite izlet še bolj zabaven in opazujte bogat rastlinski svet ali tekmujte v tem, kdo bo opazil največ živali.

KOLESARSKE POTI

Oglejte si trase treh kolesarskih poti – 27-, 37- in 63-kilometrske označene poti so odlična izbira za krajši ali celodnevni izlet. Označene trase si lahko naložite tudi na svojo GPS navigacijo.

ADRENALINSKI SPUST V BIKE PARKU

Če hrepenite po resničnem kolesarskem adrenalinu, zavijte v Bike park Rogla in se spustite po eni od šestih prog. Več kot 7 kilometrov urejenih prog ponuja različne izzive in zagotovo lahko vsakdo najde pravo zahtevnost zase.
Dobrodošli so tudi začetniki in otroci, ki bodo prve zavoje v svet gorskega kolesarjenja naredili na spretnostnem poligonu, pod vodstvom izkušenih inštruktorjev gorskega kolesarjenja.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.