Krvavec | MTB Holidays
+386 1 600 80 80
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen

Krvavec

Domov  >  Slovenija  >  MTB Krvavec
Nastanitev
2 Nastanitev

KrvavecBike park Krvavec se ponaša s 6 označenimi gorsko kolesarskimi traili z največjo višinsko razliko spusta med bike parki v Sloveniji. Nudi traile za vse okuse in nivoje kolesarskega znanja: Rock‘n‘flow, Muci, Bambino, Panorama in od leta 2018 naprej Jezerca trail, ki povezuje zgornji in spodnji del bike parka ter skupaj z Muci trailom tvori skoraj 10 kilometrov dolg in 1000 višinskih metrov visok spust vse do spodnje postaje kabinske žičnice bike parka.
Furanje v Bike parku Krvavec vam zagotovo nudi celovito in izjemno zabavno gorsko kolesarsko izkušnjo.

Rock'n'flow
Rock’n’Flow trail poteka med zgornjo in spodnjo postajo kabinske žičnice. Speljan po dinamičnem terenu zelo dobro zastopa njegovo ime. Zgornji, kamniti del predstavlja izziv tudi najbolj izkušenim kolesarjem, spodnji bolj tekoči del pa poskrbi za super zaključek traila.

Muci
Muci trail prav tako poteka med zgornjo in spodnjo postajo kabinske žičnice. V večjem delu je tekoča enoslednica, ki jo nekajkrat prekine gozna cesta. Muci je bil s strani kolesarjev že večkrat oklican za 'Najboljši trail, ki sem ga kadakoli vozil/a', a to boš moral/a preveriti sam/a.

Jezerca
Jezerca trail povezuje zgornji del bike parka s spodnjim in skupaj z Muci trailom tvori skoraj 10 km dolg in 1000 višinskih metrov visok spust - podatki zaradi katerih boste malce globje dihali, ko boste čakali na naslednji spust.

Panorama
Ste v iskanju najlepših razgledov v bike parku Krvavec? Ne ozirajte se prav daleč - Panorama trail ponuja prav to. Prav tako pa je odlična za dobro ogrevanje pred celodnevnim furanjem v spodnjem delu parka in odličen trail za spoznavanje in piljenje gorsko kolesarskih veščin.

Bambino
Bambino trail je namenjen vsem kolesarjem - tako odraslim kot tudi otokom, ki želijo nadgraditi svoje gorsko kolesarske znanj in se obenem seznaniti s pogostimi ovirami na trailih v bike parku. Ponuja vožnjo po ovinkih, skoke, valove in lesene mostove in s tem odličen začetek za prvo srečanje s traili v bike parkih.

Skills Park
Skills Park je popolno opremljen z lesenimi in kamnitimi elementi, ki vsem kolesarjem ponujajo možnost kvalitetnega ogrevanja in pijenja veščin, ki jim bodo prišle prav pri vožnji po naših trailih. Valovi, skoki, lestev ter manjši kamniti in leseni objekti so izziv tako da otroke kot tudi odrasle kolesarje.


Krvavec Slovenija bike park

Galerija

loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2020 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.