Krvavec | Gorsko kolesarjenje Slovenija | MTB Holidays
+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Krvavec

Domov  >  Slovenija  >  MTB Krvavec
Nastanitev
3 Nastanitev

KrvavecPrijeten in nasmejan gorski center, ki je od Ljubljane oddaljen 25 kilometrov vožnje. Poleg super zimske ponudbe in mnogih prejetih nagrad (kar petkrat so bili izbrani za najboljše slovensko smučišče), že nekaj let uspešno ponujajo tudi domiselna poletna doživetja. Ta so zasnovana za širok spekter obiskovalcev, velik fokus pa je na aktivnih družinah. Seveda pa ne smemo pozabiti na gorske kolesarje, saj je pri mnogih zvestih obiskovalcih postal Bike park Krvavec že skoraj drugi dom. Poleg gorskokolesarske ponudbe, pa boste na Krvavcu v poletni sezoni našli mnogo ostalih aktivnosti za vse okuse: pustolovski park, trampolin, plezalni stolp, lokostrelstvo, slackline, spust s tubo, frizbi golf, adrenalinski spust z go-karti, vodeni pohodi... Obenem pa ponujajo še celo paleto ostalih organiziranih dogodkov, od porok, kulinaričnih doživetij, do teambuildingov. Zgodbo uspešno zaključi še širok izbor namestitvenih kapacitet, katere poskrbijo, da lahko brez problema svoj obisk Krvavca raztegnete na več dni in se prepustite aktivnim doživetjem na svežem gorskem zraku.Bike park Krvavec


Bike park Krvavec se ponaša s 6 označenimi gorsko kolesarskimi traili z največjo višinsko razliko spusta med bike parki v Sloveniji. Nudi traile za vse okuse in nivoje kolesarskega znanja: Rock‘n‘flow, Muci, Bambino, Panorama in od leta 2018 naprej Jezerca trail, ki povezuje zgornji in spodnji del bike parka ter skupaj z Muci trailom tvori skoraj 10 kilometrov dolg in 1000 višinskih metrov visok spust vse do spodnje postaje kabinske žičnice bike parka.

Rock'n'flow trail poteka med zgornjo in spodnjo postajo kabinske žičnice. Speljan po dinamičnem terenu zelo dobro zastopa njegovo ime. Zgornji, kamniti del predstavlja izziv tudi najbolj izkušenim kolesarjem, spodnji bolj tekoči del pa poskrbi za super zaključek traila.

Muci trail prav tako poteka med zgornjo in spodnjo postajo kabinske žičnice. V večjem delu je tekoča enoslednica, ki jo nekajkrat prekine gozna cesta. Muci je bil s strani kolesarjev že večkrat oklican za 'Najboljši trail, ki sem ga kadakoli vozil/a', a to boš moral/a preveriti sam/a.

Jezerca trail povezuje zgornji del bike parka s spodnjim in skupaj z Muci trailom tvori skoraj 10 km dolg in 1000 višinskih metrov visok spust - podatki zaradi katerih boste malce globje dihali, ko boste čakali na naslednji spust.

Panorama: ste v iskanju najlepših razgledov v bike parku Krvavec? Ne ozirajte se prav daleč - Panorama trail ponuja prav to. Prav tako pa je odlična za dobro ogrevanje pred celodnevnim furanjem v spodnjem delu parka in odličen trail za spoznavanje in piljenje gorsko kolesarskih veščin.

Bambino trail je namenjen vsem kolesarjem - tako odraslim kot tudi otokom, ki želijo nadgraditi svoje gorsko kolesarske znanj in se obenem seznaniti s pogostimi ovirami na trailih v bike parku. Ponuja vožnjo po ovinkih, skoke, valove in lesene mostove in s tem odličen začetek za prvo srečanje s traili v bike parkih.

Skills Park je popolno opremljen z lesenimi in kamnitimi elementi, ki vsem kolesarjem ponujajo možnost kvalitetnega ogrevanja in pijenja veščin, ki jim bodo prišle prav pri vožnji po naših trailih. Valovi, skoki, lestev ter manjši kamniti in leseni objekti so izziv tako da otroke kot tudi odrasle kolesarje.


Krvavec Slovenija bike park

Galerija

loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.