+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


FINALE LIGURE


MTB CAMP
Termin 18. 10. - 22. 10. 2023

Od 329 € na osebo


loading ...

PreverjenoTermin: 18. oktober - 22. oktober 2023

Ob koncu oktobra bomo izkoristili super priložnost za MTB dopust in se podali v toplejše kraje. Destinacija bo nam vsem dobro poznani Finale Ligure, ki velja za največjo mrežo enoslednic v Evropi, za piko na i pa poskrbi bližina morja in ugodna sredozemska klima. Kultni Finale je vsekakor obvezna destinacija za vsakega gorskega kolesarja.

Da bo izkoristek MTB dopusta maksimalen, bomo skoraj vso kolesarjenje opravili s pomočjo shuttlov ter ob podpori izkušenih vodnikov. Za vodenje bo poskrbela agencija Freeride Finale, katere vodiči poznajo vsak meter trailov in vse najboljše točke za kosila. Poleg vseh klasik, pa bomo z našimi kolesi odkrivali tudi malce bolj skrite bisere področja Finale Ligure. En dan pa bo posvečen t.i. Defender turi, kjer se bomo podali v malce bolj težje dostopne predele, ki ponujajo prekrasno MTB izkušnjo. Poskrbljeno bo za maksimalno homogenost skupin, prav tako bodo sami spusti prilagojeni znanju in sposobnosti udeležencev. Po koncu vsakodnevnega furanja, pa bo čas za druženje, poležavanje na plaži ali raziskovanje mesta. Izlet je primeren tudi za e-kolesa.

Bivali bomo v piljubljeni apartmajski hiši, ki ima v spodnjem nadstropju tudi dve kolesarnici z video nadzorom, vodo za pranje koles in manjšo delavnico za najnujnejša popravila. Obala in center mesta sta oddaljlena en sprehod stran, prav tako se v bližini nahajajo pekarne, trgovine in kavarne. Apartmaji so različnih tipov (za 4, 5 in 6 oseb) z 2 ločenima spalnicama (za 2 in 3 osebe). Apartmaji so opremljeni tudi s pralnimi stroji, kar pride prav za pranje kolesarske opreme. Več o sami destinaciji najdete na tej strani.
Finale Ligure Shuttle
Finale Ligure MTB camp
Finale Ligure kolesarjenje
Finale Ligure apartma
Nato Base Finale Ligure
FInale kolearjenje
Finale Ligure MTB
Finale Ligure Shuttle
Finale Ligure MTB camp
Finale Ligure kolesarjenje
Finale Ligure apartma
Nato Base Finale Ligure
FInale kolearjenje
Finale Ligure MTB

Cena in programV ceno JE vključeno:
4-dnevno bivanje v prijetnem apartmaju, vključno s posteljnino, brisačami in končnim čiščenjem
3x celodnevni shuttle z vodenjem
single uplift za zadnji dan
For You Card
organizacija potovanja

V ceno NI vključeno:
❌ prevoz: med seboj se bomo dogovorili za najbolj optimalno rešitev in združitev pri prevozu (pri postopku rezervacije lahko v vnosno polje dopišete ponujam/iščem prevoz)
❌ hrana
❌ nezgodno zavarovanje za tujino: v kolikor ga potrebujete, vam ga uredimo ugodno preko našega partnerja Coris Slovenija
❌ turistične takse: se plačajo na recepciji glede na dneve bivanja (1€/osebo/dan)
❌ riziko odpovedi: stane 5% vrednosti in se lahko vplača ob rezervaciji

Mesta so zaradi zagotavljanja izvedbe omejena in ponudba velja dokler so le-ta prosta, udeležbo na izlet pa je potrebno potrditi v 24 urah s plačilom akontacije v višini 40% zneska.

Cena znaša 329 € na osebo

V kolikor bi želeli imeti lastno spalnico, se doplača prazna postelja 110€.

Za vse ostale informacije smo vam na voljo preko emaila .
Program po dnevih

• Sreda, 18. oktober: jutranji zbor v Ljubljani in odhod proti Liguriji, kamor bomo prispeli v popoldanskih urah. Po dolgi vožnji bomo pretegnili noge in odkolesarili do bližnjih trailov.

• Četrtek, 19. oktober: jutranji sestanek, predstavitev vodniške ekipe, celodnevni shuttle. Sredi dneva pavza za kosilo.

• Petek, 20. oktober: celodnevni shuttle - Defender Backcountry Tour. Sredi dneva pavza za kosilo.

• Sobota, 21. oktober: celodnevni shuttle, sredi dneva pavza za kosilo. Zvečer se v mesto odpravimo na skupno večerjo.

• Nedelja, 22. oktober: single uplift do predela Nato Base in potem dolg skupinski spust vse do mesta. Po končanem kolesarjenju je napočil čas za odhod domov, kamor prispemo v poznih večernih urah.

 
 

Nastanitevloading ...


Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.