Val di Fassa | Gorsko kolesarjenje Italija | MTB Holidays
+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Val di Fassa

Domov  >  Italija  >  MTB Val di Fassa
Nastanitev
19 Nastanitev

Val di FassaFull face čelada, zaščitna oprema, polnovzmetena kolesa in močne zavore: dragi gorski kolesarji, dobrodošli v Val di Fassi! Ena izmed najbolj priljubljenih lokacij tekmovalni serij Superenduro in Enduro World Series, je vrhunska destinacija za tiste, ki jim adrenalin teče po žilah.

The Fassa Bike Park


Gorsko kolesarske poti se na področju Val di Fassa začnejo le korak stran od samih vrhov gora. The Fassa Bike Park, ki se vije med področjema Col Rodella in Belvedere, je zlahka dostopen z žičnicami iz krajev Campitello, Canazei ali Alba. Spusti se pričenjajo na višini 2000 metrov, po urejenih bikepark trailih ali naravnih singlcah. Na posameznih progah se izmenjujejo odseki z naravnimi ovirami (korenine, kamni) ali umetno napravljene ovire različnih tipov (skakalnice, lesene konstrukcije, table topi). Sama pokrajina pa ponuja res fascinantne razglede: široka travniška pobočja na visoki nadmorski višini, uokvirjeni s
udovitimi panoramami Dolomitov, ki puščajo puščajo prostor bujnim gozdovom. S svojo široko paleto bikepark in enduro stez za vse nivoje znanja, bo Val di Fassa zadovoljila še tako zahtevnega kolesarja, ali pa začetnikom na primeren način približala svet gorskega kolesarjenja, skupaj z najlepšimi razgledi. Za dodatno pomoč in oplemenitenje vašega aktivnega dopusta, pa se lahko zanesete tudi na lokalne MTB vodnike.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣


foto: fassa.com


MTB dopust Italija Sella Ronda

Galerija

loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.