Finale Ligure | Gorsko kolesarjenje Italija | MTB Holidays
+386 1 600 80 80
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Finale Ligure

Domov  >  Italija  >  MTB Finale Ligure
Nastanitev
8 Nastanitev

Finale LigureŠarmatno italijansko mestece, vpeto med Ligurskim morjem in alpami, ki se lahko pohvali z eno največjih mrež naravnih enoslednic v Evropi. Kultni Finale Ligure že mnogo let sodi med najbolj priljubljene MTB destinacije, svojo kulturo in ⁣⁣outdoor DNK pa skrbno neguje in pooseblja na prav poseben način. Slogan kraja pove vse: 'Najprej vas bo presenetil, nato pa vam bo ukradel srce.'

Sama regija je na outdoor sceni prisotna že več let in ima bogato zgodovino. Prvotno je privabljala predvsem plezalce in pohodnike, v zadnjih 20 letih pa so svoj primat najbolj množičnih obiskovalcev prevzeli gorski kolesarji. Raznovrsten in razgiban teren se od obale dviguje tudi preko 1.000 metrov višine ter tako omogoča vrhunske spuste za vse nivoje znanja. Ti so speljani po obsežni mreži, trenutno pa jih je že kar 158 - številka pa vsako sezono raste. Močan atribut te destinacije je tudi prijetna sredozemska klima, ki omogoča sezono, dolgo 365 dni na leto.

Najbolj priljubljen bo seveda shuttle, s katerim boste hitro premagali višnisko razliko in energijo privarčevali za spuste. Za najbolj pristno izkušnjo vam priporočamo najem lokalnega vodnika, ki vam bo razkazal vse skrite kotičke tega gorskokolesarskega bisera. Skupno je kolesarjem na voljo kar 20 agencij, ki obratujejo v pod konzorcijem, z imenom Finale Outdoor Region.

foto: Finale Outdoor Region


Finale Ligure ugodne počitnice

Galerija

loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2022 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.