ITALIJA - gorsko kolesarjenje | MTB Holidays
+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Italija

Ljubezen v Dolomitih

Domov  >  Italija

Več o Italiji

flag

Bella Italia. Dolce vita. Dolce far niente. To so prve tri stvari, ki se nam pojavijo ob misli na to državo. Italija je preprosto neprimerljiva gostiteljica in vedno doda tisto piko na i, pravim poletnim gorskokolesarskim počitnicam. Svoj življenjski slog so namreč Italijani dobro prenesli tudi v svojo turistično ponudbo. Tako je užitkarstva tu na pretek, seveda v kolikor se znamo ustaviti in si vzeti tudi čas za to. Poleg izjemno kvalitetne gorskokolesarske ponudbe, je za italijanska gorska središča značilna tudi odlična kulinarika, vrhunska vina in resnično pester izbor dodatne ponudbe, ki garantirajo zadovoljstvo obiskovalcev! Seveda, ti se vsako leto zvesto vračajo.

Italijanska gorska središča zaznamujejo majhni kraji bogati s tradicijo, razkošnimi razgledi in značilno elegantno prefinjenostjo. Možnosti za sprostitev je neskončno tako za vaše telo in duha, kot tudi brbončice. Italija preporsto ne zna drugače, in nam je prav tako!

Gorski masivi so verjetno najbolj spektakularni prav v toplejših mesecih, ko se na vršacih še vedno drzi sneg, v dolini pa že vse cveti. Idealni pogoji za kolesarjenje tako omogočajo resnično uživancijo tako za tiste preferaše slow-trailov, kot tudi za tiste, ki si želijo adrenalinskih spustov. Znano Italijansko športno središče Finale Figure naprimer vsakoletno gosti svetovno znana Enduro MTB tekmovanja.

TOP DESTINACIJE

Alta Badia
Andalo - Dolomiti Paganella
Kronplatz
La Thuile
Livigno

loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.