Briancon | Gorsko kolesarjenje Francija | MTB Holidays
+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Serre Chevalier Briancon

Domov  >  Francija  >  MTB Serre Chevalier Briancon
Nastanitev
4 Nastanitev

Serre Chevalier BrianconVelikost visokogorskega območja Serre Chevalier Briancon je lahko označena le s 'konfekcijsko številko' XXL - kar pomeni, da je na voljo ogromno poti za gorsko kolesarjenje, primernih za vsakega MTB navdušenca.

'Cool' predel, ki ga lahko obiščete sami, s prijatelji ali družino: vlečnice omogočajo varen in enostaven dostop do vrhov za nekaj najbolj razburljivih gorskih kolesarskih tur naokoli. Raziščite poti, primerne za vsakogar, ki se začnejo na vrhu žičnice Serre Chevalier nad mestom Chantemerle. 360° panorama je bonus! Na zemljevidu boste te poti našli obarvane v zeleni in modri barvi.

Tri Fun Park področja, ki jih je razvila ekipa vzdrževalcev Serre Chevalier Bike Park, vam bodo pomagali izboljšati tehniko gorskega kolesarjenja. Najdete jih pod imeni: Rolling Zone, Wood Workshop, Discover MTB.

Za bolj izkušene pa bodo v poštev prišli predeli poimenovani 'Intermediate & expert', ki jih je zelo veliko. Te so na zemljevidu označeni z rdečo in črno barvo, obenem pa boste za posamezne traile našli tudi podatke o višinski razliki in dolžini spusta.
Foto & video: Serre Chevalier Vallée Briançon Office de Tourism, Bikepark Serre Chevalier Vallée


Serre Chevalier Francija MTB holidays

Galerija

loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.