Morzine | Gorsko kolesarjenje Francija | MTB Holidays
+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Morzine

Domov  >  Francija  >  MTB Morzine
Nastanitev
2 Nastanitev

MorzineŽičniške naprave na področju Morzine-Les Gets obratujejo vsak dan poletne sezone, ki se začne junija in konča v sredini septembra.

Gorsko kolesarjenje v Morzinah in na predelu Portes du Soleil velja za enega najboljših doživetij v tem športu na evropskem področju ter prestolnico MTB scene Francije. Od prekrasnih alpskih vrhov, do največjega gorskolesarskega park področja v Evropi z neskončnimi variantami terena in prog, široka paleta ponudbe destinacije Morzine-Avoriaz obljublja nebesa za svoje obiskovalce vseh vrst. Downhill, freeride, cross-country - neglede na vaš stil vožnje, nasmešek na vašem obrazu je zagotovljen.

Zeleno obarvane proge so namenjene za začetnike in družine; njihov naklon je nizek ter so zelo tekoče speljane, vse je redno in odlično vzdrževano. Za bolj napredne gorske kolesarje je na voljo mnogo bolj strmejših, hitrejšin in tehnično bolj zahtevnih prog, ki zahtevajo več kontrole, samozavesti in tehnike. Vse proge sistema kolesarskega področja Morzine-Avoriaz so odlično barvno označene in opisane, tako da boste zlahka našli primerno za vas.
Za popolno izkušnjo na vašem MTB dopustu pa poskrbijo tudi dodatne storitve, ki so vam na voljo v samem kraju: zemljevidi celotnega kolesarskega področja in kolesarskih tur, izposoja in servis kolesarske opreme, organizacija vodenih tur ali bikepark delavnice.

Skozi leta je postalo področje Portes du Soleil eno izmed vodilnih gorskolesarskih destinacij na svetu, njihovo znanje in infratrukturne rešitve pa so mnogi drugi kraji uporabili tudi pri gradnji njihovih MTB področij in kolsarskih parkov.
MTB področje Portes du Soleil ponuja:

21 žičniških naprav
Več kot 600 kilometrov urejenih kolesarskih poti
12 povezanih področij
80 kilometrov Enduro lpa
50 downhill prog
25 MTB šol in ponudnikov vodenih kolesarskih tur
25 ponudnikov izposoje kolesarke opreme in servisov

Morzine se lahko pohvalijo s centralno pozicijo na področju Portes du Soleil, kar vam omogoča preprosto vrnitev z vašimi kolesi nazaj v naselje iz praktično katerega koli sosednje destinacije. V samem kraju pa je poleg kolesarske, prisotna še bogata kulinarična in 'après' ponudba.

foto: morzine-avoriaz.com
loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.