Avoriaz | Gorsko kolesarjenje Francija | MTB Holidays
+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Avoriaz

Domov  >  Francija  >  MTB Avoriaz
Nastanitev
3 Nastanitev

Avoriaz100 % ZA PEŠCE , 110 % ZA KOLESARJEAvoriaz je že od nekdaj predan zelenemu turizmu in je še danes edino letovišče v Franciji, kjer ni prometa in je celotno mesto prekrito s 'peš cono'! Poleg tega se ponaša s sloganom 110 % kolesarski, kar dokazuje njihovo ciljno publiko. Pustite motorna vozila doma in si privoščite brezskrben oddih v Avoriazu! Mesto, kjer se sprehajalci družijo s kolesarji, jahači in ostalimi aktivnimi obiskovalci tega kraja. To je resnično edinstvena izkušnja, ki ima poseben čar preteklosti in je pravi raj za otroke! Po mestu se skriva nešteto bližnjic in sedežnic, ki omogočajo da resort prehodite v manj kot 15 minutah!

Z ROKO V ROKI Z NARAVO

Avoriaz je del Unescove svetovne mreže geoparkov, regija Chablais pa predstavlja izjemno geološko dediščino. Sprehodite se po tem obsežnem območju in odkrijte skivnosti gora! Izjemna kulturna in naravna dediščina vas ne bo pustila ravnodušnih! Alpske kmetije, slapovi, domača hrana in številne živali bodo popestrile vaše podeželsko bivanje tu okrog!

Poleg tega je Urad za turizem Avoriaz 1800 letos uvrstil med prejemnike kvalitetne akreditacije Marque Qualité (certifikat kakovostnega turizma). To priznanje je znak, da v Avoriazu resnično skrbijo za kakovosten razvoj turizma, ki obiskovalcem omogoča, da kar najbolje izkoristijo svoje aktivne počitnice z brezhibnimi storitvami in so del zaupanja vredenega odnosa.

BIKE IN, BIKE OUT

Avoriaz je del večjega področja Portes de Soleil, ki ga sestavlja kar 12 francosko-švicarskih resortov, ki se razprostirajo na več kot 600 kilometrih gorsko-kolesarskih prog in 19 žičnicah. To je območje izjemnega kolesarjenja brez primere! Nikjer na svetu ne obstaja tako veliko enotno MTB področje, ki je v celoti povezano in za katerega potrebujete zgolj eno karto! Uživate lahko v prepletenih cross-country stezah, downhill poteh, urejenih MTB parkih, področjih za sprostitev, začetniških progah in piknik prostorih.

Gorsko kolesarjenje je tu namenjeno vsem! Kolesarite lahko ob obrečnih poteh ali se družinsko spuščate po etapah svetovnega pokala. Neodvisno od nivoja znanja, vam tukajšnja pokrajina nudi neokrnjeno naravo s široko paleto različnih terenov, vključno z dolinami, gozdovi, alpskimi pašniki, skalnatimi območji in gorskimi potoki.
Foto & video: Avoriaz Office du Tourisme, Association internationale des Portes du Soleil


Avoriaz MTB

Galerija

loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.