+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


MTB Holidays enduro


Domov  >  enduro

Nebeške enoslednice


Živite za raziskovanje najbolj skritih kotičkov, stran od množic in naprav? Vam gorsko kolo predstavlja pobeg od vsakdanjega vrveža, v mirno zavetje skoraj nedotaknjene visokogorske narave? Prav to je eden izmed največjih čarov gorskega kolesarjenja. Ko se zjutraj po zajtrku z vso opremo v nahrbtniku in zemljevidom podate na raziskovanje čudovitih področij, ki jih ponujajo gorske destinacije. Gore, travniki, jezera, reke, kmetije, gorske koče, živali... vse to vas čaka na čarobnem popotovanju.

Na poti bo nemalo možnosti za okrepčilo in pokušanje tradicionalnih dobrot. Lahko pa ste še bolj svobodni in si privoščite lasten piknik sredi neokrnjene narave. Po postanku pa nadaljujete svoje raziskovanje naprej, vse dokler imate moč in energijo tudi za varen povratek nazaj do vaše namestitve.

Večina teh destinacij vam ponuja opcijo 'self guided' raziskovanj, kjer vam priložijo zemljevid in opise poti. V kolikor želite, pa vam je seveda na voljo tudi strokovno vodenje s strani licenciranih vodičev lokalnih agencij, ki kar najboljše poznajo kraj in okoliške skrite poti.
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.