Serfaus Fiss Ladis | Gorsko kolesarjenje Avstrija | MTB Holidays
+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Serfaus Fiss Ladis

Domov  >  Avstrija  >  MTB Serfaus Fiss Ladis
Nastanitev
5 Nastanitev

Serfaus Fiss LadisGorskokolesarsko področje Serfaus-Fiss-Ladis na kratko: ogromno kilometrov urejenih poti, ki se razprostrirajo med 1.200 in 2.600 metri nadmorske višine. Izbira je velika in razdeljena glede želje po načinu vožnje in seveda glede na zahtevnost. Za raziskovalce so na voljo označene kolesarske ture, na katere se lahko podate tudi v spremstvu lokalnega vodnika. Adrenalinski navdušenci bodo svojo zabavo našli na singlcah s prekrasnimi razgledi ali pa v Bike Park Serfaus-Fiss-Ladis. Raznoliko, drzno in zabavno - za vse starostne skupine. To je področje Serfaus-Fiss-Ladis!

Vaša fizična pripravljenost ni na nivoju, ki je potreben za vzpone na kolesu? Na srečo obstaja rešitev, ki je v zadnjih letih kolesarsko industrijo v celoti prevetrila - e-bike. V skladu s tem modernim trendom so tudi destinacije šle v korak s časom. Tako lahko najdemo tudi na področju Serfaus-Fiss-Ladis mnogo polnilnih enot za e-kolesa ter specializiranih produktov namenjenih samo tej ciljni skupini. Nimate svojega električnega kolesa? Nič hudega, na voljo vam je velika ponudba izposoje kvalitetnih koles za vsak način vožnje. Izberite svoje sanjsko kolo in akcija!BIKEPARK SERFAUS-FISS-LADISNa področju Serfaus-Fiss-ladis boste našli bike park najvišjega nivoja - začetniki, napredni kolesarji ali celo profesionalci, vsi bodo navdušeni. Vstop v bike park se nahaja pri žičniški napravi Waldbahn, kjer se tudi nahaja vsa ostala ponudba. Park je razdeljen na več segmentov: trening področje, otroški park, pump track, landing air bag in slopestayle. Našli boste skoke, ovire in tudi rampe za vsak nivo znanja. Na obiskovalcih pa je potem, da vadijo, vadijo in še enkrat - vadijo. Če je zaupanje med kolesarjem in kolesom na pravem nivoju, boste z vsakim poskusom skočili višje in izvajali boljše trike. A tu se zadeve ne končajo, saj se lahko skupaj s kolesom vkrcate v gondolo Waldbahn, ki vas bo popeljala na okoliške vrhove. V dolino pa se boste seveda vrnili po odličnih trailih, nazaj do spodnje postaje gondole, kjer se potem vrnete nazaj na vrh in ponovite vajo - dan bo še prehitro mimo.

MOUNTAIN BIKE AND BIKE TOURS IN SERFAUS-FISS-LADISSonce sije, kolesa so čista in komaj čakajo na vožnjo. Vse je pripravljeno na super dan z vašo družino preživet na kolesu. Ampak katera pot je najboljša? Asfaltna? Gozdna cesta? Gor ali dol? Vprašanje za vprašanjem. Na srečo so tu odlične kolesarske poti področja Serfaus-Fiss-Ladis, ki so družini prijazna in ponujajo nekaj za vsakogar. Dodatno je ob poteh ogromno atrakcij za vaše najmlajše, nasploh pri pavzah.

Se vam zdi, da bi vaši otroci lahko kolesarili po malce bolj zahtevnih terenih? Mreža gorskokolesarskih poti je sestavljena iz ogromno variant, ki ponujajo različne terene in tudi različne zahtevnosti. Podobno, kot so pri smučanju označene proge, so tudi pri gorskem kolesarjenju te obarvane glede na zahtevnost. Tako boste na platoju med Samnaunskimi Alpami našli modre, rdeče in črne gorskokolesarske steze. V kolikor niste najbolj raziskovalne narave in bi radi doživeli podorčje čimbolj pristno, pa vam predlagamo najem lokalnega vodnika, ki bo vaši druini pričaral odličen dan, ob raziskovanju avtohtone tirolske pokrajine.

Nasvet: na področju boste našli tudi otoček posvečen pranju koles. Tako se bodo vaši aluminjasti (in tudi karbonski) konjički v parih sekundah spet svetili. Za imetnike kolesarskih vozovnic (trail, bike transport, bikepark ali kombinacije) je enkrat dnevno uporaba pralnice koles brezplačna.

foto: serfaus-fiss-ladis.at


Serfaus Fiss Ladis Gorsko kolesarjenje Avstrija

Galerija

loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.