Schladming | Avstrija | MTB Holidays
+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Schladming

Domov  >  Avstrija  >  MTB Schladming
Nastanitev
14 Nastanitev

SchladmingPlanai-Schladming daje vtis pravega malega mesteca. Poleg tega je to je izjemen kraj s čudovitimi razgledi čez dolino in na gorovje Dachstein, ter ikoničnimi pogledi na razgibane sive skale, ki kar štrlijo iz zelene podlage. Bike park Schladming se nahaja visoko na okoliškem hribu Planai in ima za seboj že več kot 15 let obratovanja. Pozimi so tu čez speljane smučarske proge, poleti pa je to raj za gorske kolesarje! Smiselna postavitev, enostaven dostop, prijetna atmosfera samega kraja, krasna pokrajina in nori traili najbolje opišejo to destinacijo.

V koraku s časom, so lansko leto bike park v večini prenovili in ga ponesli na povsem drugo raven zabave. Neverjetna izbira norih kolesarskih stez v bike parku tako ne pušča nikogar ravnodušnega! Postavili so nove poti, ki so primerne tako za začetnike kot tudi izkušene adrenalinske navdušence! Med lažjimi je na primer gladek Flow trail, med zahtevnejše pa se uvršča drzni 99 Jumpline. Proge so speljanje tako, da prinašajo tisti nujen flow, obenem pa se ponašajo s številnimi skoki in umetno izdelanimi preprekami, ki vas lahko ponesejo visoko v zrak. Prenovljen bike park je tako prava poslastica tudi za tiste najbolj zagrizene spustaše. Že obstoječe downhill poti so še razširili in podaljašali, da nudijo še več užitka! Za sam dostop do parka enostavno uporabite na novo zgrajeno 10-sedežnico, na katero seveda lahko priključite tudi svoje kolo. Ta sodobna in hitra gondola vas popelje kar 1000 metrov visoko, vožnja z njo pa traja približno 20 minut. Na vrhu vas čakajo začetki vseh trailov, t.i. Rookie trail (za začetnike) in “Pro Downhill” traili, za izkušene kolesarje.V Bikeparku Schladming je trenutno:
35 kilometrov prog
Kolesarsko področje za začetnike
Flowline za vse nivoje kolesarjev
Proga Jumpline z 99 skoki!!
Čisto nov vzpenjajoči del Flow traila
Svetovni spustaški pokal za profesionalce

V kolikor želite izboljšati svoje kolesarske veščine ali osvežiti znanje, vam je na voljo kolesarske šola na dnu območja Planai. Poleg tega lahko izbirate med vodenimi kolesarski izleti in paketi za učenje različnih nivojev gorskega kolesarjenja. V kraju je posrkrbljeno tudi za javni prevoz, saj med 3. julijem in 13. septembrom med Planai planetom in Preunnegg jetom 4x dnevno vozi avtobus. Izjema so srede in četrtki. Za več informacij lahko pogledate njihovo uradno spletno stran. Schladming-Planai se je resnično uveljavil kot velik igralec na evropski bike park sceni! Pridi in preveri tudi sam!

Foto & video: Schladming-Dachstein Tourismusmarketing GmbH, Roland Haschka


Schladming Avstrija bikepark

Galerija

loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.