Saalbach Hinterglemm | Gorsko kolesarjenje Avstrija | MTB Holidays
+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Saalbach Hinterglemm

Domov  >  Avstrija  >  MTB Saalbach Hinterglemm
Nastanitev
16 Nastanitev

Saalbach HinterglemmVeč kot 90 km urejenih kolesarskih poti in enoslednic, 9 žičniških naprav na 7 vrhovih: Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrun je največja gorskokolesarska regija v Avstriji! Šest modernih gondol v predelu Saalbach Hinterglemm, dve v Leogangu in ena v Fieberbrunnu kolesarje hitro in udobno pripeljejo na okoliške vršace, ki ponujajo dih jemajoče razglede in predvsem – dostop do izjemnih kolesarskih trailov. Saalbach Hinterglemm že dolga leta slovi kot največja in najbolj priljubljena destinacija za vse tipe gorskih kolesarjev pri naših severnih sosedih. Skupno to področje ponuja kar 400 kilometrov urejenih poti za turne kolesarje in e-kolesarje.

Nasvet: imetniki kartice ugodnosti Joker Card lahko koristijo brezplačno uporabo gondole za transport kolesa dvakrat dnevno in 30% popusta na bike pass v vseh treh predelih: Saalbach Hinterglemm, Epic Bikepark Leogang in Fieberbrunn.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣


Z odlično in moderno infrastukturo ter velikim številom urejenih trailov, Saalbach Hinterglemm slovi kot raj za vse navdušence gorskega kolesarjenja. Če ste ljubitelj naravnih gorskih poti, je to pravi kraj za vas. Prav tako lahko tu najdete ogromen sistem urejenih enoslednic in oblikovanih freeride stez, ki pokrivajo vsak nivo znanja. Če radi vaš dan začnete bolj počasi, so vam na voljo tudi prelepe turne poti, ki vas popeljejo daleč naokoli po gorovju, stran od množic in žičniških naprav, in kjer boste zagotovo našli svoj mir. Skupaj s sosednjim Epic Bikepark Leogang vam ta destinacija ponuja pravo adrenalinsko popotovanje, kakršnega drugje v Alpah gotovo ne boste našli.

In to ni vse. Poleg že omenjenega sistema z vrhunsko urejenimi gorskokolesarskimi potmi, ki pokrivajo vse nivoje znanja in vse generacije, bližine predela Bikepark Leogang, moderne infrastrukture povezav in naprav, Saalbach Hinterglemm nudi še več. Tu boste našli tudi pumptracke in poligone za učenje same tehnike vožnje, trgovine z opremo in servisno ponudbo, dogodke in koncerte, ponudbo vodenih izletov in zelo živahno mestno jedro, ki zaživi predvsem ob večerih. V sezoni 2021, pa bo najmlajšim in začetnikom na voljo tudi čisto novi Learn to ride park, ki se bo nahajal ob vznožju žičniške naprave Kohlmaisbahn. Ena stvar je gotova: v Saalbach Hinterglemm se za vsakega najde nekaj, kar bo zagotovilo nepozaben dopust!

Poleg kolesarjenja pa Saalbach Hinterglemm v poletnih mesecih nudi številne druge možnosti aktivnega preživljanja počitnic. Med njimi prednjačita pohodništvo in tenis. Ponudba se dodatno razširi še s tisto iz sosednjega kraja Zell am See, kateri s svojim priljubljenim jezerom in ponudbo okoli njega še dodatno popestri poletno dogajanje. Na svoj račun bodo prišli tudi igralci golfa saj sta 2 igrišči z 18 luknjami pravi izziv za vse ljubitelje te plemenite igre.

Foto: Tourist Office Saalbach Hinterglemm; Mirja Geh, Daniel Roos, Edward Gröger, Klaus Listl, Nathan Hughes, Klaus Bauer, Sandra Birklbauer, Mia Knoll, Tom Bause, Christian Wöckinger, Peter Lintner


Saalbach Hinterglemm Avstrija bike park

Galerija

loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.