Saalbach Hinterglemm | MTB Holidays
+386 1 600 80 80
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen

Saalbach Hinterglemm

Domov  >  Avstrija  >  MTB Saalbach Hinterglemm
Nastanitev
5 Nastanitev

Saalbach HinterglemmNAJVEČJI V AVSTRIJIVeč kot 70 km urejenih kolesarskih poti in enoslednic, 9 žičniških naprav na 7 vrhovih: Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrun je največja gorsko-kolesarska regija v Avstriji! Šest modernih gondol v predelu Saalbach Hinterglemm, dve v Leogangu in ena v Fieberbrunnu kolesarje hitro in udobno pripeljejo na okoliške vršace, ki ponujajo dih jemajoče razglede in predvsem – dostop do najlepših kolesarskih trailov. Saalbach Hinterglemm že dolga leta slovi kot največja in najbolj priljubljena destinacija za vse tipe gorskih kolesarjev pri naših severnih sosedih. Skupno to področje ponuja kar 400 kilometrov urejenih poti za turne kolesarje in e-kolesarje.

NASVET: imetniki kartice ugodnosti lahko koristijo brezplačno uporabo gondole za transport kolesa dvakrat dnevno in 30% popusta na bike pass v vseh treh predelih: Saalbach Hinterglemm, Epic Bikepark Leogang in Fieberbrunn.

Z odlično in moderno infrastukturo ter velikim številom urejenih trailov, Saalbach Hinterglemm slovi kot raj za vse navdušence gorskega kolesarjenja. Če ste ljubitelj naravnih gorskih poti, je to pravi kraj za vas. Prav tako lahko tu najdete ogromen sistem urejenih enoslednic in oblikovanih freeride stez, ki pokrivajo vsak nivo znanja. Če radi vaš dan začnete bolj počasi, so vam na voljo tudi prelepe turne poti, ki vas popeljejo daleč naokoli po gorovju, stran od množic in žičniških naprav, in kjer boste zagotovo našli svoj mir. Skupaj s sosednjim Bikepark Leogang vam ta destinacija ponuja pravo adrenalinsko popotovanje, kakršnega drugje v Alpah gotovo ne boste našli.

In to ni vse. Poleg že omenjenega sistema z vrhunsko urejenimi gorsko-kolesarskimi potmi, ki pokrivajo vse nivoje znanja in vse generacije, bližine predela Bikepark Leogang, moderne infrastrukture povezav in naprav, Saalbach Hinterglemm nudi še več. Tu boste našli tudi pumptracke in poligone za učenje same tehnike vožnje, trgovine z opremo in servisno ponudbo, dogodke in koncerte, ponudbo vodenih izletov in zelo živahno mestno jedro, ki zaživi predvsem ob večerih. Ena stvar je gotova: v Saalbach Hinterglemm se za vsakega najde nekaj, kar bo zagotovilo nepozaben dopust!Foto: Tourist Office Saalbach Hinterglemm; Mirja Geh, Daniel Roos, Edward Gröger, Klaus Listl, Nathan Hughes, Klaus Bauer, Sandra Birklbauer, Mia Knoll, Tom Bause, Christian Wöckinger, Peter Lintner


Saalbach Hinterglemm Avstrija bike park

Galerija

loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2020 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.