Leogang | Gorsko kolesarjenje Avstrija | MTB Holidays
+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Leogang

Domov  >  Avstrija  >  MTB Leogang
Nastanitev
1 Nastanitev

LeogangSaalfelden Leogang - popolna gorskokolesarska regija


Redki so kraji na tem svetu, kjer vam gorskokolesarska destinacija ponuja proge svetovnih prvenstev na eni strani, in umirjene ter odmaknjene kolesarske stezice po okoliških hribih in gozdovih na drugi. Vmesni osvežujoči postanki v tradicionalnih kočah pa poskrbijo za okrepčilo in povrnitev moči na pavzi. Celotno področje je res prepleteno z vrsto različnih kolesarskih poti in enoslednic, v kombinaciji z bike parkom pa so možnosti praktično neskončne.

Epic Bikepark Leogang


Popolni kolesarski paket za vse pristaše downhilla, freeride-a in endura! Vzemite vaše kolo in se odpravite na kabinsko žičnico Asitz, ki vas bo dvignila direktno do vrha področja nad Leogangom. Od tam dalje, pa so vam vsa kolesarska nebesa Epic Bikeparka Leogang na dlani - dokler boste imeli energije in moči. Na vznožju bikeparka je tudi možnost izposoje koles in opreme, servisne trgovine, agencije s ponudbo lokalnih vodnikov in tudi poligon Riders Playground. Ta je namenjen predvsem otrokom in začetnikom, da se spoznajo s prvinami in osvojijo prve kolesarske veščine.

Samo področje in bike park se vsako leto razvijata ter modernizirata, prav tako pa je vsa dodatna ponudba vsako leto razširjena. Epic Bikepark Leogang je tudi del največje avstrijske kolesarske regije, katero sestavljajo s sosednjimi kraji Saalbach, Hinterglemm in Fieberbrunn - skupno pa ponujajo kar 80 kilometrov urejenih prog za spuste, katerim na 7 gorskih vrhovih streže 9 kabinskih žičnic.

foto: bikepark.saalfelden-leogang.com / Klemens König
loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.