AVSTRIJA - gorsko kolesarjenje | MTB Holidays
+386 31 435 697
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Avstrija

Vrhunska tradicija

Domov  >  Avstrija

Več o Avstriji

flag

Naši severni sosedje. Kaj naj rečemo, tisti ki ste tu že bili lahko potrdite, da je za njihove gorske centre značilen predvsem izrazito tehnološko napreden pristop. Namreč Avstrija slovi po tem, da premore najsodobnejšo opremo in naprave na trzišču. Poleg tega skrbno pazijo, da so njihovi kolesarski parki in traili redno vzdrževani, ponudba kakovostna in raznolika in da jo je vsako leto se več. V Avstriji najde čisto vsak kolesarski navdušenec svoj košček nebes. Izbirate lahko med najrazličnejsimi opcijami, od norih downhill spustov v MTB parkih, do prekrasnih enduro trailov po gorskih poteh, ter easy flow runov za družino. Poleg tega pa Avstriji v prid govori tudi njena geografska bližina Sloveniji, ki omogoča, da je tja vredno odpraviti tudi za podaljšan vikend!

Avstrijska gorska središča torej ponujajo vse in se več. Skrbno urejene mini vasice z značilno avstrijsko arhitekturo so nekaksen simbol gorske kulture, zaradi česar so vsako leto bolj obiskana. Avstrijci veliko dajejo tudi na sonaraven razvoj in odgovoren turizem, zaradi česar so tej kraji resnično priljubljeni.

Prav tako so avstrijska središča na vrhu seznama organizatorjev športnih prireditev. Poleti se tu zvrsti veliko športnih festivalov in dogodkov, med katerimi sta za gorske kolsarje verjetno najpomembnejši Crankworx (Innsbruck) ter Single Trail Scavenger Hunt in Trail Master Challenge & National Holiday at the Bike Republic v Söldnu.
Hkrati pa so ravno Avstrijci najbolj znani po resnično norih apres-ski zabavah, katere v poletju zamenjajo športne in sprostitvene aktivnosti. Od joge na prostem, polezavanj ob jezerih, do spa centrov ta sredisca nudijo odlične poletne počitnice.

Namestitve v Avstriji so apartmajske hiše, ki razpolagajo s studii z lastno kopalnico in kuhinjo. Vecina ponujenih namestitev se prirocno nahaja v samem središču vasi, tako da najdete vse kar potrebujete v bližini.

TOP DESTINACIJE

Bad Kleinkirchheim
Saalbach Hinterglemm
Schladming
Sölden
Zillertal Arena

loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.